Partizan se okupio – “Crno-beli” kreću bez najboljeg strelca, nema ni Markeca!

Zanimljvo je danas bilo videti sa čim Partizan raspolaže.

Beta/BranislavBožić/

Fudbaleri Partizana okupili su se danas na prozivci pred start priprema za narednu sezonu. Novi trener Ilija Stolica imao je priliku da se upozna sa igračima koje će predvoditi u narednoj sezoni. Pored njega ekipi su se obratili predsednik Milorad Vučelić i Ilija Stolica.

Na prvoj prozivci pojavili su se sledeći igrači: Bojan Ostojić, Luka Subotić, Filip Holender, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Nemanja Stevanović, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Nikola Lakčević, Nemanja Jović, Milan Lukač, Vanja Vlahović, Mateja Stašević, Marko Živković, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Popović, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Slavković, Marko Jevtović.

Još uvek su na odmoru Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Rikardo Gomeš i Mihajlo Ilić i Nikola Terzić.

Zanimljvo je da Lazara Markovića nije bilo danas, njemu ugovor sa “crno-belima” ističe na kraju meseca, osim njega još trojica igrača kojima ističe ugovor falila su na prozivci. To su: Ivan Obradović, Rajko Brežančić i Lazara Pavlović.

Partizan će do 18. juna trenirati u Beogradu, zatim se “crno-beli” sele u Sloveniju, gde će već tradicionalno boraviti u Ptuju gde imaju sjajne uslove. Tamo bi vicešampion Srbije trebalod a odigra pet kontrolnih utakmica. 

Cilj ekipe Ilije Stolice u predstojećoj sezoni morala bi da bude šampionska titulakoju je klub iz Humske poslednji put osvojio 2017. godine, pored toga želja je i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, po mogućustvu Lige Evrope, mada ni Liga konferencija ne bi bila neuspeh.

Originalni članak Sportske net