PARTIZAN PRODAJE 2 STRANCA – SAVO IH VODI SA SOBOM ?!

Savo Milošević ima novi posao, a prva pojačanja želi da dovede upravo iz Partizana.

Savo Milošević je našao novi posao i zvanično je postao trener Olimpije iz Ljubljane. A to bi mogle da budu sjajne vesti za Partizan

Nekadašnja igračka legenda i doskorašnji trener crno-belih želi da svoj tim pojača upravo iz redova Partizana. Mete su mu dva stranca koja su kod njega igrala odlično, a kod Aleksandra Stanojevića su u drugom planu.

Milošević hoće da dovede Sejdubu Sumu koga klub iz Humske već neko vreme želi da proda. On je skupo plaćen i nije se snašao ni kod Miroslava Đukića ni kod Aleksandra Stanojevića. Samo je pod vođstvom Save Miloševića pružao partije kakve se očekuju od njega.

Klub mu je dao zeleno svetlo za odlazak, ali sada ostaje da se crno-beli dogovore sa Olimpijom. U Ljubljanu bi mogao da se vrati i Maki Banjak. 

Kamerunac je stigao u Srbiju za 500.000 evra upravo iz Olimpije u kojoj je ostavio veliki trag od 2018. do 2020. godine. Kod Miloševića je u Partizanu bio starter, a kod Aleksandra Stanojevića je pao na kraj klupe. 

Ukoliko dođe do dogovora ovo bi mogao da bude sjajan posao za sve strane. Suma i Banjak bi dobili minute na terenu, Olimpija pojačanja, a Partizan bi otvorio mesto za nove strance i značajno smanjo troškove.

Originalni članak : Mondo sport

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *