Partizan osvajač rukometnog kupa “Ignjat i Jevrem Popović”, kapiten Vižlina – MVP

Zvanični sajt RK Partizan

Rukometaši Partizana osvojili su trofej rukometnog kupa “Ignjat i Jevrem Popović” pobedivši u finalu vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 32:31 (18:13).

Četvrti po redu turnir posvećen tragično nastradaloj braći Ignjatu i Jevremu, nekadašnjim igračima Partizana, organizovan je u saradnji Rukometnog saveza Beograda, rukometnog kluba Sinđelić i našeg kluba, zajedno sa porodicom Popović. Ovo je  prvi put da je trofej pripao crno-belima, a takmičile su se ekipe iz Beograda sa igračima koji su rođeni 2000. godine i mlađim.

KONAČAN POREDAK TIMOVA

  1. RK Partizan
  2. MRK Crvena zvezda
  3. RK Novi Beograd
  4. RK Junior
  5. RK Sinđelić
  6. RK Beograd
  7. RK Rakovica
  8. RK SC Voždovac 2012

Za najboljeg igrača turnira proglašen je kapiten našeg tima Dušan Vižlina, dok je za najboljeg među stativama izabran čuvar mreže Juniora Lazar Ristić.

Rukometni klub Partizan ovim putem se zahvaljuje svima koji su doprineli organizaciji četvrtog po redu rukometnog kupa “Ignjat i Jevrem Popović”. Posebnu zahvalnost ukazujemo sudijskoj organizaciji, delegatima, lekarima i drugim službenim licima koji su učestvovali bez naknade. Klubovima i igračima zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri, kvalitetnim mečevima i želji da sećanje na Ignjata i Jevrema nikada ne izbledi.