Partizan NIS u četvrtak protiv Mladosti-Matović: Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi

Počinje četvrtfinalna serija šampionata Srbije

U prvom četvrtfinalnom duelu, crno-beli će protiv lidera prve faze KLS igrati 27.05. od 18 časova u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Revanš je na programu dva dana kasnije u istoj dvorani. 

Počinje četvrtfinale Superlige Srbije. U četvrtak, 27. maja, košarkaši Partizana NIS će u prvom četvrtfinalnom duelu dočekati zemunsku Mladost. Utakmica je na programu od 18 časova u Hali sportova “Ranko Žeravica”. 

Pred duel sa liderom prve faze Košarkaške lige Srbije, trener Partizana NIS, Aleksandar Matović kaže: 

“Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili. Tim koji igra specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu ima dobrih individualaca, predvođeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem. Verovatno ćemo igrati  zahtevne mečeve protiv Mladosti. Pridrudrižio nam se Miletić, vraćen sa pozajmice i Trej Dreksel koji je do sada igrao za Mladost. Vil Mozli se nalazi u Americi usled bolesti njegovog oca. Imamo dosta problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi  igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih 7 dana. Sada smo morali da ga promenimo”, istakao je Matović. 

Zvanični sajt KK Partizan NIS