Partizan na Arenasport: Ozbiljni sagovornici, analize, podsećanja…

Mozzart sport piše…

Ozbiljan evropski tim dolazi u Beograd. Sa etiketom učesnika poslednje dve Lige šampiona Bešiktaš stiže na megdan Partizanu u nameri da sebi obezbedi još jednu jesen na međunarodnoj sceni. Ovoga puta u Ligi Evrope.

Iste ambicije imaju i beogradski crno-beli, očekuje se pravi spektakl u Humskoj, a za sve one koji ne budu u prilici da dođu na stadion poviše Autokomande, obezbedila je TV Arenasport na prvom kanalu ne samo direktan prenos meča (20.30), nego i dodatni sadržaj, koji bi iz svih uglova trebalo gledaocima da približi stanje u oba tabora.

Specijalna emisija posvećena prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope počinje u četvrtak u 19 časova,u njoj će gledaoci moći da saznaju očekivanja Duška Tošića koji će se javiti iz Kine iz analizirati šanse svog bivšeg kluba (letos napustio Bešiktaš) protiv Partizana, zatim sledi podsetnik na dvoboje od pre četiri godine, sagovornici na tu temu biće tadašnji treneri oba kluba, Marko Nikolić Slaven Bilić, kao i akter pomenutih susreta Petar Grbić, a reč će imati i reprezentativac Hrvatske i jedan od stubova aktuelne odbrane turske ekipe, Domagoj Vida.

Očekuje se još dosta zanimljivog materijala do početka utakmice koju će komentarisati Minja Vukićević, dok će gosti novinara Ivana Radulovića u improvizovanom studiju na stadionu biti fudbaler Partizana Zoran Tošić (ne može da igra zbog povrede), doskorašnji pomoćni trener Andrija Delibašić i nekadašnji golman crno-belih Rade Zalad.

Gledaoci će pre utakmice moći da čuju očekivanja trenera Zorana Mirkovića, a po završetku i izjave igrača Partizana i Bešiktaša.