Partizan kažnjen sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren na meču protiv Makabija

Klub apeluje na navijače da budu skoncentrisani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu načinilo štetu.

KK Partizan Mozzart Bet, kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta nateren tokom utakmice 21. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja protiv Makabija. 

Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata su u toku. 

Istovremeno, Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. 

Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan Mozzart Bet. 

Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. 

Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način! 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET