Partizan gost Cedevita Olimpiji u 8. kolu ABA lige (17h30min)

Košarkaši Partizana gosti su tima Cedevuia Olimpike u delu osmog kola ABA lige. Meč poćinje u 17,30, njegov prenos možete pratiti i na našem sajtu.

Posle pobede nad timom Albe u elitnom evropskom nadmetanju, tim Partižana želi da u istom ritmu nastavi i u regionalnom nadmetanju sa timom Cedevita Olmpijom u regionalnom nadmetanju.

Na drugoj strani Olimpija, koja ima isti broj bodova, ali je na trenutno 9. mestu tabele, želi da iskoristi prednost domaćeg terena i dođe do bodova odluke.

Partizan u meč ulazi u oslabljenom sastavu tima zbog povreda Pantera i Trifunovića ali u poslednja četiri duela protekle godine slavio je tri puta pobede i očekuje da nastavi tu seriju.

 Uoči polaska na put u Ljubljanu, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“Pred nama je utakmica u Ljubljani, gde smo prošle sezone dva puta izgubili i gde tokom poslednjih nekoliko godina Partizan veoma teško dolazi do pobede. Cedevita Olimpija ima dobar tim, imaju dosta iskustva i sigurno nas čeka jako težak zadatak. Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu. Tako će biti i sutra. A na nama je da učinimo sve kako bi te stvari bile na našoj strani”, istakao je Obradović.