Partizan angažovao trećeg golmana: Krunić potpisuje na godinu dana

Nekadašnji čuvar mreže Voždovca je tokom jeseni trenirao sa timom iz Humske

Partizan je u minula tri dana obezbedio dva pojačanja u odbrani i veznom redu – Nikolu Miličića (19) iz Radničkog 1923 i Ekvadorca Denila Kastilja (19) iz ukrajinskog Šahtjora, a konkurencija će, dok se čekaju još neka imena u polju, biti pojačana i na gol-liniji. Golman Miloš Krunić (27) treće je novo ime u rosteru crno-belih, a sa klubom iz Humske potpisaće ugovor na godinu dana, uz mogućnost da se saradnja nastavi ako obe strane budu zadovoljne.

Odluku je doneo sportski direktor Ivica Kralj, u dogovoru sa stručnim štabom i trenerom Igorom Duljajem, odnosno trenerom golmana Nemanjom Jovšićem, te će Krunić zapravo samo nastaviti tamo gde je stao minule jeseni.

Kažemo “nastaviti” zbog činjenice da je čuvar mreže gotovo celu jesen trenirao sa prvim timom Partizana, održavajući formu, kada je okončao saradnju sa ekipom Hadžara iz Saudijske Arabije.

To je, pored golmanskih i ljudskih kvaliteta, jedan od razloga što sportski sektor nije imao dilemu kome, u izboru tri potencijalna čuvara mreže, da ponudi saradnju, jer je Krunić već adaptiran na rad, na ceo tim i sjajno je prihvaćen.

Radi se inače o momku koji je pre pomenutog Hadžaraza branio boje Zemuna, Srema iz Jakova, Rakovice i Bežanije, ali je 2020. godine transferom u Voždovac dobio priliku da se oproba u Superligi i iskoristio je na najbolji mogući način.

Prvo je bio u senci Miloja Prekovića, mežutim, potom je dobio priliku i godinu i po dana bio standardan u prvom timu “zmajeva”. To zavredilo i poziv selektora Srbije na mini-turneju u SAD, ali i omogućilo golmanu transfer u Arabiju…

Originalni članak: Telegraf.rs