Parni valjak sutra u Zadru – Obradović: Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji

Partizan Mozzart Bet će u ponedeljak, 17. aprila igrati meč 26. kola AdmiralBet ABA lige protiv Zadra u dvorani “Krešimir Ćosić”. 

Još dve utakmice na gostujućem terenu su pred Parnim valjkom do završetka ligaškog dela regionalnog šampionata! U 26. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet će u ponedeljak, 17. aprila igrati protiv Zadra u dvorani “Krešimir Ćosić”. Utakmica je na programu od 18 časova, a crno-beli će nakon ranog jutarnjeg leta za Zagreb i potom vožnje autobusom, stići dan pre meča u Dalmaciju. 

Uoči duela sa ekipom Zadra, trener Partizana Mozzart Bet, Željko Obradović je izjavio: 

“Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica”, poručio je Obradović. 

Centar Parnog valjka Alen Smailagić pred meč sa Zadrom poručuje: 

“Očekivano je da ćemo biti umorni ali se očekuje da damo sve od sebe. Verujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dve preostale utakmice privedemo ligaški deo sezone kraju”, poručio je Smailagić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)