Parni valjak sutra dočekuje Real Madrid – Obradović: Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe

U 32. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet dočekuje “Kraljevski klub” od 20:30. Predigra tog susreta je meč veterana ova dva evropska velikana koji počinje u 17:30. 

U petak, 31. marta Partizan Mozzart Bet dočekuje Real Madrid. Utakmica 32. kola Evrolige, na programu je od 20:30 u Štark areni, a duelu za evroligaške bodove, prethodiće revijalni meč legendi dva kluba koji je na programu od 17:30. 

Zbog toga, ulazi u Štark arenu će biti otvoreni od 17 časova. Biće to sjajna prilika da publika ponovo pozdravi legende dva evropska velikana poput Novice Veličkovića, Milenka Tepića, Saše Pavlovića, Ratka Varde, Felipe Rejesa, Nikole Lončara, Miška Marića i mnogih drugih. 

U prvom meču ove sezone, Partizan Mozzart Bet je u Madridu izgubio sa 105:97. Pred novi duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže: 

“Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigrmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone”, istakao je Obradović. 

Dante Egzum je pred sutrašnju utakmicu izjavio: 

“Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima”, istakao je Egzum. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Dragana Stjepanović)