Dr Siniša Petković – Igrači često igraju i preko granice bola, sve za Partizan!

Gost „Partizanovog podkasta“ bio je doktor crno-belih, Siniša Petković. Mladi doktor je već četvrtu godinu uz prvi tim Partizana, a navijači crno-belih su sada imali priliku i da ga bolje upoznaju. Kako sam ističe, Partizan je i velika ljubav i veliki stres – biti stalno na raspolaganju stručnom štabu i igračima, pomagati u zaštiti od povreda, kao i oporavku od istih – nije nimalo lako, ali kada radite posao koji volite, u klubu za koji navijate, posao zapravo postaje zadovoljstvo.

Za „Partizanov podkast“, dr Siniša Petković otkrio je i neke stvari koje su manje poznate navijačima:

„Dosta ljudi ne zna koliko igrači igraju pod tabletama i injekcijama. Na primer Rikardo, koji je na Malti igrao pod blokadom, imao je nezgodan udarac u list i morao je da primi dvadeset uboda malom iglom da se to „obezboli“. Dao je dva gola i tad je sve bilo super, ali i nakon meča smo to morali da saniramo. Zaista, veliki broj igrača igra preko granice bola“, istakao je dr Petković.

Takođe, u emisiji možete saznati i kako izgleda priprema igrača za meč kao i oporavak nakon istog, kako izgleda kolekcija dresova partizanovog doktora i zašto jedan dres nije želeo da razmeni, kao i o naporima sa kojima se fudbaleri susreću usled zgusnutih rasporeda, čestih utakmica i ostalih stvari koje moderan sport donosi.