“Panter ostaje, za Ledeja nisam siguran. Ne bih se kladio na Kabokla!”

U finalu ABA lige smo videli bolju Crvenu zvezdu, ali neprepoznatljivi i anemični Partizan, to su utisci svih koji su pratili finalnu seriju rešenu u tri utakmice.

Mnogi, s pravom, imaju zamerke na pristup i izdanja crno-belih, taj stav negde deli i Edin Avdić, o čemu smo mogli da čujemo u najnovijoj epizodi njegovog podkasta.

– Zvezda je u ovom finalu bila gladniji tim, Partizan je delovao konstantno u nekom povlačenju. Detalj koji je za mene vrlo upečatljiv, energija i pristup u trećoj utakmici pred domaćom publikom. Tako se ne ponaša ekipa koja želi da se bori do kraja. Čast određenim igračima, onako se ponaša ekipa koja želi što pre da završi sezonu. Tako se ne igraju ove finalne utakmice

Uskoro će se zvanično završiti klupska sezona, tada početi i Partizanu neophodna rekonstrukcija.

Garantovane ugovore za narednu sezonu imaju Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Bruno Kaboklo, Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica, najveće iznenađenje je što je poznati komentator izneo mišljenje kako nije siguran da će američki krilni centar i četvrtu sezonu zaredom provesti u crno-belom delu Beograda.

– Prošle sezone je Zvezda dovela više igrača nego Partizan, ove mislim da će biti obrnuto. Nisam siguran koliko možeš ići u remont uzimajući u obzir nešto što se zove domaći igrači. Panter ostaje, za Ledeja nisam siguran. Avramović ima ugovor, Trifunoviću je istekao, ne bih se kladio na Kaboklov ugovor. Pominje se da će Smit ostati.

Originalni tekst: Sportske-vesti.rs