Panter i Ledej: Mirni kad je haos na terenu!

Kevin Panter i Zek Ledej, junaci Partizanovog trijumfa, o energiji, ritmu, navijačima, povratku, samopouzdanju

Za 39 minuta samo dva poena, pa za minut sedam! Sve u seriji u kooj se Partizan vratio u igru, obezbedio šansu da se u produžetku bori za pobedu.

I samo to je dovoljno da Kevin Panter bude junak veličanstvene pobede crno-belih. Ali i kapiten crno-belih zna da u tu situaciju verovatno ne bi ni došao da nije bilo sveprisutnog Zeka Ledeja. „Prisutnog” i u šestom redu partera… Gde je završio posle jedne odbrane.

Možda je zato Panter odlučio da u odlučujućem trenutku meča baci loptu visoko iznad obruča i da šansu Ledeju da je snažno zakuca u koš Panatinaikosa.

Kakva je to tačka na tu genijalnu utakmicu bila!

– Igramo zajedno već četiri godine. Normalno je da se posle toliko vremena odlično razumemo – rekao je kreator tog genijalnog poteza, Kevin Panter.

Zek Ledej je dodao…

– Sjajna energija – to je bio njegov prvi komentar.

I još nešto…

– U bitnim trenucima smo odigrali sjajnu odbranu. To je ono što smo pokušavali da uradimo prethodih meseci.

Sada su u tome uspeli. Posebno od trenutka kada je Panatinaikos poveo 10 razlike. Odakle su crpeli snagu, to samo oni znaju.

– Pronašli smo ritam, sada je važno samo da nastavimo tako – uzvratio je Ledej.

Panter se složio…

– To je ključ. Komunikacija, da pričamo u odbrani, da budemo vrlo agresivni. Tako se dobijaju utakmice. ..

Originalni članak: Sportski žurnal

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66