OSTOJA MIJAILOVIĆ: Imamo više publike nego Fudbalski klub Partizan! Verujem da možemo da oborimo rekord u Evroligi

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović uveren je da će tribine u narednoj sezoni biti ispunjene do poslednjeg mesta.

“Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog drustva, a da ima vise publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kazem da smo i te kako vodili racuna o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču”, rekao je Mijailović, a prenosi Mondo.

Mijailović se zahvalio najvatrenijim navijačima i poručio da veruje da mogu da obore rekord Evrolige po broju prodatih ulaznica.

“Želeo bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to”, zaključio je Mijailović.

Originalni članak: Kurir sport