Oslabljeni u Sočiju: Povredio se krilni napadač, propušta i Novi Pazar

Nemanja Jović preskočiće dva naredna meča crno-belih u kvalifikacijama za Ligu konferencija i prvenstvu Srbije, usled lakše povrede kolena koju je zadobio na minulom duelu sa Voždovcem.

To znači da stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem neće moći da računa na mladog fudbalera protiv Sočija u četvrtak i Novog Pazara za vikend, ali bi trebalo da bude spreman za revanš protiv ruskog kluba za desetak dana.

Jović je ovog ponedeljka obavio snimanje magnetnom rezonancom i ispostavilo se da povreda nije teže prirode, da je zaradio nagnječenje meniskusa, ali da iziskuje pauzu kako bi se problem sanirao.

Radi se inače o istom desnom kolenu koje je tokom jednog od treninga, na pripremama u Sloveniji, “prošetalo”, a posle čega je Jović takodje morao na dijagnostiku i pauzu od nekoliko dana.

Na sreću Partizana i struke, pozicija krila u ekipi je veoma dobro pokrivena i iako će Jović nedostajati kao standardni prvotimac i bitan igrač u roraciji, neće biti problema da se njegov izostanak nadomesti.

Originalni članak Telegraf sport