Olga daje izjavu Ceci: “Ćao, mama!” – Pogledajte divni prilog kad se majka i ćerka sastanu profesionalno (VIDEO)

Osmesi na sve strane, ovo je stvarno hit

Olga daje izjavu Ceci: "Ćao, mama!" - Pogledajte divni prilog kad se majka i ćerka sastanu profesionalno (VIDEO)

Printscreen/YouTube/RTS Zabava – Zvanični kanal

Olga Danilović je ovog leta osvojila titulu u dublu, a izgubila u finalu singla turnira u Lozani. Sada se priprema u Beogradu, trenira na akademiji Novaka Đokovića uz selektora Dejvis kup reprezentacije Viktora Troickog.

Nju je na treninzima obišla ekipa RTS-a i napravila kratak razgovor sa njom i sa Troickim. Ništa tu ne bi bilo čudno da intervju nije radila njena majka Svetlana Danilović! Ona je decenijama radnik sportske redakcije javnog servisa.

Intervju je bio vrlo zabavan, jer i Svetlana i Olga nisu uspele da sakriju osmehe i bliskost. Pošto je pričala sa Troickim, okrenula se ka Olgi i počela:

 Sada da vam predstavim ovu mladu, divnu, fino vaspitanu i lepo obrazovanu mladu damu, moju Olgu, koja trenira ovde i koja je udahnula novu energiju od kada trenira ovde kod Novaka Đokovića – počela je Svetlana, a Olga joj je odgovorila:

– Ćao, mama! – a onda je nastavila:

– Sigurno mi znači mir, znači da sve imamo na jednom mestu i da ne trčimo sa jednog na drugi kraj grada. Sada mogu samo da udaram lopticu i mislim jedimo na tenis. Moj trener je Ilija Bozoljac, pomaže nam Viktor Troicki, tu je i kondicija – dođem ujutru, odem popodne, ovde mogu i da jedem, tako da nam je ovo mnogo falilo, a meni se i posrećilo.

Originalni članak: 24sedam.rs