Ognjen Vranješ u Partizanu?!

Potpuno neočekivana informacija pojavila se danas.

Epa/Panagiotis Moschandreou

Iskusni bosanskohercegovački defanzivac Ognjen Vranješ navodno je ponuđen Partizanu, preneo je svoja nezvanična saznanja portal ”Telegraf”.

On je prošlog leta iz atinskog AEK-a prešao u turski Hataj, ali posle katastrofalnog zemljotresa u Turskoj, februara ove godine, njegov klub je prestao da se takmiči i neizvesno je kada će se ponovo steći uslovi za to.

Vranješ je letos sa Hatajem potpisao ugovor do 2025. godine, ali ako se ovaj klub ni naredne sezone ne bude takmičio, jasno je da će 33-godišnji defanzivac na leto morati da promeni sredinu.

Tu dolazimo do Partizana, jer je na adresu kluba iz Humske navodno stigla ponuda da razmisle o Vranješu kao pojačanju za sledeću sezonu, ali velika je neizvesnost i kada je Partizan u pitanju, jer je još uvek teško proceniti kakav će biti epilog u pokušaju čelnika JSD Partizan da smene aktuelnu upravu FK Partizan.

Ali, kako god da se to reši, na leto su neminovne brojne kadrovske promene u ekipi Partizana ukoliko želi rezultatski iskorak u narednoj sezoni.

Što se tiče Vranješa, on je od početka ove sezone, pa do pomenutih tragičnih dešavanja u Turskoj odigrao ukupno 15 utakmica.

On je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, odakle je 2009. godine prešao u Crvenu zvezdu čiji je član bio naredne dve godine, do transfera u Krasnodar. Put ga je dalje vodio od Rusije, preko Turske, Španije, Belgije, Grčke do letošnjeg povratka u Tursku.

Originalni članak: Sportske net