OGNJEN JARAMAZ: UPALI U NJIHOV RITAM, POSLE PROMAŠILI OTVORENE ŠUTEVE ZA PREOKRET

„Moramo da zadržimo pozitivnu atmosferu“, kađe bek Partizan Mozzart Beta

Kada je pretilo da Partizan Mozzart Betu potpuno isklizne iz ruku meč sa Virtusom, Ognjen Jaramaz je održao crno-belima glavu iznad vode.

Bila je ovo možda najbolja Jaramazova partija u Evroligi ove sezone, ali nije bila dovoljna da crno-beli na svom terenu izbegnu poraz od Virtusa (75:77).

Dozvolili smo im da uspistavi svoj ritam u prvom poluvremenu, gde su ubacivali neke otvorene šuteve i to nam je predstavljao problem u drugom delu. Energijom u odbrani uspeli smo da održimo priključak, na kraju i da dođemo do šuta za pobedu. Nažalost, promašili smo, kao i neke otvorene šuteve kada je bila situacija da se okrene u našu korist“, ocenio je Jaramaz posle meča.

Bek crno-belih priznaje da je bilo frustrirajuće što je Partizan sve vreme imao preokret u rukama, ali nije uspevao da ga realizuje.

“Moramo da nastavimo da budemo uporni, što smo večeras i bili, samo nismo uspeli da pobedimo. Frustrira sve to, ali navikli smo, dugo igramo. Često se dešavaju takve situacije i tada samo gledamo da sledeći napad odigramo bolje“.

Na kraju 2023. godine Partizan je vezao tri poraza: od Reala i Virtusa u Evroligi i Zadra u ABA ligi.

Imali smo fantastičan period kada smo vezali osam pobeda. Onda je došlo gostovanje u Madridu, gde nismo odigrali dobro. A, realno, poraz u Zadru je kiks. Jeste tamo fantastična atmosfera, Zadar ima dobru ekipu, ali očekivalo se da pobedimo. Večeras smo igrali egal sa Virtusom koji je u Top3, verovali smo da možemo da pobedimo. Moramo da zadržimo pozitivnu atmosferu, jer imamo mnogo razloga za to. Da u Novu godinu uđemo sa takvim stavom“, podvukao je Ognjen Jaramaz.

Originalni članak: Mozzart sport.rs