Oglasio se i NOVICA VELIČKOVIĆ, dan posle oproštajne utakmice: VREDELO JE!

Sinoć se od svog Partizana, Grobara i košarke zvanično oprostio jedan od najvećih i najodanijih igrača koje ja Partizan imao.

Posle svega, Novica se putem društvenih mreža obratio navijačima i napisao sledeće :

“Ne volim patetiku, ne volim puno reči, emocije radije pokazujem delima… Ali kako izdržati i kako ne napisati šta mi je na duši posle sinoć?

Ako sam ikada imao sumnju, više je nemam… Sav bol i odricanje, “glavom kroz zid” i preko bola sve ove godine – VREDELO JE!

Ponosan sam i neizmerno zahvalan svima! Od porodice, Partizan, mojih trenera, saigrača koji su bili uz mene kroz karijeru, onih koji su bili uz mene ali iz raznih razloga nisu mogli da dođu… do svih navijača u hali sinoć i kroz sve ove godine!

Setan sam kad pomislim na Dudu, pamtim sve šta mi je kroz karijeru govorio… Takav gospodin, šmeker i košarkaški znalac se sreće jednom ili ni jednom u životu. Čovek koji je sve oko sebe činio boljim, pa je tako i moju generaciju vodio do visina koje nismo ni slutili da smo kadri da dosegnemo. Neizmerno mu hvala!

Hvala Efesu na gospodstvu, poklonu i doprinosu koji su dali da sinoć sve bude fenomenalno…

Hvala Željku, Radetu i ostalim momcima što sam još jednom, po poslednji put bio deo tima! Partizanu na organizaciji svega… Ubeđen sam da lepi dani za naš klub tek dolaze!

Toliko od mene! Sve ono sinoć i sve ono tokom 10 crno-belih godina je bila velika čast!

Vidimo se!”

JEDAN JE KAPITEN, NOVICA UBICA!!!