OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE DUGO BIO UZ CRNO-BELE: “Poznati biznismen bi doneo između 10 i 15 miliona klubu, koga iz uprave da obavestim?”

U poslednje vreme, dosta se govori o promenama u Fudbalskom klubu Partizan.

O promenama se i dalje govori, a sada je to učinio čovek, koji je godinama uz ‘parni valjak’. Milija Milosavljević, vlasnik kompanije ‘Ktitor’, koja je dugo vremena bila sponzor kluba iz Humske ulice preneo je informaciju da je u kontaktu sa poznatim biznismenom koji bi preuzeo klub, te fondom koji bi donirao između deset i 15 miliona evra, ali da ne može da stupi u kontakt sa aktuelnim rukovodstvom.

– Kandidovanje jednog našeg poznatog biznismena (AM) za predsednika FK Partizan, jedan veliki evropski fond je spreman da u slučaju izbora AM na tu funkciju potpiše sponzorski ugovor od 10-15.000.000.00 (miliona evra) Koga da obavestim o tome? Pitanje je sad, napisao je Milićević.

U narednom tvitu, koji je objavio juče, istakao je da će danas objaviti ime kandidata.

– Sutra (prim. aut. danas) ću objaviti ime kandidata (mog) i ime evropskog fonda, kao i pismo o nameri istog. Danas (prim. aut. juče) sam pokušavao da stupim u kontakt sa nekim iz aktuelne uprave (rukovodstva FK Partizan), ali bezuspešno… Nikome glas nisam čuo. Sa jednim sam samo razmenio par SMS poruka. Čuvam prepiske…“

Originalni članak: Hotsport.rs