Oglasili se i iz Lugana povodom Holendera

Partizan je najavio da će tokom leta, po isteku pozajmice otkupiti ugovor Filipa Holendera, a iz Švajcarske je stigla potvrda da je posao težak 450.000 evra blizu realizacije, posle jednogodišnje pozajmice iz Lugana koja je plaćena 50.000 evra.

Sportski direktor Lugana Marko Padalino tvrdi da je to u ovom trenutku najrealnija opcija.

– Naravno, kad vidimo kako igra, primamljiva je i ideja da ga prodamo nekom drugom za veću cenu. Poslednju reč ima predsednik Anđelo Renceti, ali na tržištu u kome retki imaju novac da troše možda bi bilo mudrije prihvatiti i nižu, ali sigurnu ponudu, nego rizikovati da ostaneš praznih ruku. Ipak, ništa još nije odlučeno – poručio je Padalino.

Do leta Partizan očekuje borba za jedan trofej na domaćoj sceni, ali i maksimalna ozbiljnost u prvenstvenim mečevima. Tako će crno-beli po rečima Aleksandra Stanojevića ući i u sutrašnji duel protiv Mačve u Šapcu (18.05).

– Imamo način igre sa kojim želimo da nastavimo. Sa jasnim ciljem idemo u Šabac. Sve utakmice daju jasne slike šta je potrebno za neke više ciljeve. Nama je sve jasno, znamo šta nam je potrebno. Klub zna, ide u tom pravcu, razvija se u pozitivnom smeru. Šansu će do kraja sezone dobijati i mlađi igrači, a samo od njih zavisi kada i koliko – rekao je Stanojević.

Tekst: Novosti.rs