Od Moce Vukotića se oprostio i Ljubiša Tumbaković: Tužno je kada te napusti takav čovek, ON JE BESMRTAN zbog ljudskih osobina!

Od popularnog Moce se opraštaju mnogi, a među njima je i bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković, koji je prosto ostao bez teksta nakon što je primio tužne vesti.

Sve što bih rekao malo je u odnosu na tužnu vest koju smo dobili – počeo je svoj razgovor za “Blic sport” najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Da nam je otišao drug, prijatelj, saradnik. Kažu Moca je igračka legenda. Jeste, naravno, ali on je zapravo apsolutna ljudska legenda. Tužno je kada te naupusti takav čovek. Svi smo tužni i svesni da život je nemilosrdan.

-Poznajem ga 60 godina, po njegovim vrsnim ljudskim osobinama, koje ga svrstavaju među besmrtne. Ja sam stvarno uvek čuo druge ljude kako asportofiraju Mocin karakter kao velikog čoveka. Bio je velika podrška i prava vrednost za sve njegove prijatelje, ali najviše za porodicu, koja je dobro znala kakav je bio suprug, roditelj, deda… Neodstaju mi prave reči da opišem do kraja Momčila Vukotića. Družili smo se više od pola veka, kako je život išao, bili smo i zajedno i u fudbalu i u poslu. Uvek je bio veći od ostalih – zaključio je u razgovoru za “Blic” Ljubiša Tumbaković, najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Originalni članak Blic sport