OBRADOVIĆ DOBIO SAVET OD JOKIĆA: Legendarni trener otkrio šta mu je centar Denvera poručio (VIDEO)

Sreli su se prošle godine.

Trener Partizana Željko Obradović gostovao je na TV Arena sport i tom prilikom otkrio da je dobio savet od centra Denvera Nikole Jokića. 

Obradović je govorio o susretu sa Somborcem. 

– Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli. On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije… ja sam bio prijatno iznenađen što dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, oni gledaju Partizan, ja to znam – rekao je Obradović, pa otkrio da je Jokić imao savet za trofejnog trenera. 

– On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, kada je jedan Nikola Jokić to kaže, koji je osvojio NBA prsten – istakao je strateg crno-belih. 

Da podsetimo, NBA sezona još uvek nije startovala, pa ćemo Jokića u akciji gledati tek od oktobra, dok je Partizan počeo pripreme za narednu sezonu, a u ponedeljak ih očekuje učešće na Superkupu ABA lige. 

Originalni članak Srbija Danas.rs