Nova energija za isti cilj – jesen u Evropi

Minule sezone smo uspeli da se “prezimimo” u Ligi konferencija, u tom takmičenju sakupili mnogo bodova za srpski fudbal, a večeras (21) u našoj Humskoj imamo priliku da napravimo krupan korak ka novom plasmanu u grupnu fazu ovog takmičenja. U goste nam, u okviru plej-ofa kvalifikacija, dolazi ekipa Hamruna sa Malte koja nije zvučno ime, ali činjenica da su ovog leta već eliminisali Velež i Levski, govori da je u pitanju ozbiljan tim.
Trijumf nad ekipom Mladost GAT u 6. kolu Mozzart bet Superlige Srbije je razdrmao ekipu, trener Gordan Petrić je doneo novu energiju koja bi, očekujemo to, i večeras trebalo da donese adekvatan rezultat. Pobeda je nešto što je cilj, ona sa ubedljivijom razlikom osigurala bi mirniji put na Maltu naredne nedelje, ali pre svega donela još više samopouzdanja i mirnoće u crno-beli tim.
– Nama danas u goste dolazi ekipa sa Malte, ali to nisu Maltežani, već u svojim redovima imaju veliki broj stranaca. U nogama imaju šest odigranih evropskih utakmica, uspeli su da eliminišu Velež i Levski, doduše bugarski tim možda malo i srećno, ali ipak su pobedili. Veoma su nezgodni i moramo da uradimo nekoliko domaćih zadataka kako bismo došli do onoga što želimo. Od igrača očekujem da budu opušteni i pokažu šta umeju – poručio je Gordan Petrić.
Da ova sezona nije počela na način na koji smo očekivali niko ni ne krije, a upravo iz te svesnosti da stvari nisu najbolje dolazi motiv da se u večerašnjem duelu to promeni.
– Znamo koliko nam znači ovaj dvomeč protiv Maltežana. U teškoj smo situaciji, sve je palo na naša leđa, ali samo pobedama možemo da izađemo iz krize. Nadam se da ćemo večeras pred našim navijačima krenuti tim putem – rekao je Vujačić.
Ulaznice za večerašnji duel mogu se kupiti na blagajni Partizana od 10.00 časova pa do početka meča, a njihova cena je ista kao za prethodno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope:
• jug – 800 dinara
• istok – 1.000 dinara
• zapad (bok) – 1.000 dinara
• zapad (centar) – 1.200 dinara
• lože istok – 3.000 dinara
• lože zapad – 5.000 dinara
Uz to, FK Partizan je u saradnji sa Vojnomedicinskom akademijom (VMA) pokrenuo akciju dobrovoljnog davanja krvi i svi koji se u toku današnjeg dana odazovu na ovaj pozivi dobiće besplatnu ulaznicu za duel protiv Hamruna.

Zajedno do pobede.

Zvanični sajt FK PARTIZAN