NJIH DVOJICA SU VEĆ “UPALILI MOTORE”! (FOTO)

Košarkaši Partizana se još uvek nalaze na velikom odmoru od naporne sezone i za nešto manje od mesec dana polako će početi da se pripremaju za možda i najvažniju sezonu u ovom veku.

Za to vreme navijači crno-belih nalaze se “na iglama” zbog mnogobrojnih pojačanja koja su najavljena, ali i koja su već pokucala na vrata Partizana, među kojima se nalazi i Joanis Papapetru.

Grčki košarkaš koji je prethodno nastupao za Panatinaikos poslednje je veliko pojačanje crno-belih ovog leta, a kako stvari stoje, već je počeo da upoznaje svoje nove saigrače. I to – u teretani.

Mladi igrač crno-belih, Tristan Vukčević objavio je fantastičnu fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako se već sprema za novu sezonu u kojoj će izvesno imati i veću ulogu kod Željka Obradovića.

A sa njim se našao ni manje ni više nego Papapetru, koji je takođe “podmazan” da pokaže Grobarima šta ume. Među navijačima Partizana vlada nada da bi eventualno mogli da “guraju” daleko u ovoj sezoni Evrolige, a sa ovakvim radom igrača od samog starta, to deluje potpuno realno.

Originalni članak: Espreso.rs