SPEKTAKL U NAJAVI Partizan spremio iznenađenje svojim navijačima

“Parni valjak“ će po prvi put omogućiti svojim pristalicama da dođu u dvoranu i pruže podršku igračima pred odlučujuće bitke u sezoni.

 

Čelnici kluba doneli su odluku da organizuju događaj na kome će “grobari“ moći uživo da pruže podršku svojim miljenicima. Crno-beli imaju nameru da primenom modela koji praktikuju najveći svetski klubovi dodatno doprinesu razvoju i interesovanju za Esport u našoj zemlji.

Snimak francuske organizacije, Karmine Corp, predstavlja oličenje fantastičnog Esport događaja koji najvernijim navijačima daje priliku da pišu istoriju kluba zajedno sa igračima. Ovom događaju je uživo prisustvovalo 15.000 navijača, a dvorana je bila rasprodata čak mesec dana unapred. 

Zvanični profil Esport Partizana danas je na Tviteru zagolicao maštu svim ljubiteljima League of Legendsa u regionu. Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu video igara.

Navijači će o mestu događaja kao i cenama karata biti uskoro obavešteni putem društvneih mreža kluba. Debitantski tim “parnog valjka“ čine Aleksandar “Patkica” Stefanović, Veljko “Velja” Čamdžić, Aljoša “Milica” Kovandžić, Alexandru “Mihai” Zamfirache, Solal “Enjawve” Accary. 

Originalni tekst: Alo sport. rs