Ništa od Ferelovog dolaska u Partizan

Crno-beli se okrenuli drugim igračima

Od dolaska Jogija Ferela u Partizan Mozzart Bet neće biti ništa. Taman kada se činilo da su crno-beli našli rešenje za poziciju plejmejkera, ceo posao je propao, potvrđeno je Mozzart Sportu.

Problem koji se ispostavio kao neprelazan je dug „razvod“ američkog košarkaša i kineskog kluba Šangaj Šarks. Iako je doogovoreno da se raziđu, cela papirologija ide daleko sporije nego što se očekivalo i u Partizanu su procenili da ne mogu da u nedogled čekaju.

Čelnici Partizan Mozzart Bet okrenuli su se drugim igračima, tako da je potraga za novom „jedinicom“ nastavljena. Mada i sa Ferelom je načelni dogovor bio da dođe na dvomesečni ugovor, koji bi se produžio do kraja sezone ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.

Crno-beli će svakako biti jači za predstojeću utakmicu sa Panatinaikosom u Evroligi, pošto je najavljeno da će se na teren vratiti kapiten Kevin Panter, koji je zbog povrede bio odsutan još od večitog derbija.

Originalni članak: Mozzart sport

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66