Nikolić nezadovoljan pripremama na Kipru

Iskusni napadač nezadovoljan rivalima na Kipru, očekuje naporno proleće

Iskusni napadač Nemanja Nikolić (31) jesenas je često bio džoker Partizana i značajno doprineo da crno-beli imaju bod više od Crvene zvezde posle 19 kola šampionata. Posle povratka sa priprema na Kipru špic Parnog valjka rado je popričao sa novinarima:

– Spremao sam se na Kipru za sezonu 2013/14. Tada sam igrao u Rostovu i bio sam razočaran. Nisam zadovoljan ni sad, pre svega zato što smo imali lošije protivnike, sa time moramo svi da se složimo. Protivnike je bilo veoma teško naći, ali opet, nismo jedini imali taj problem. Mi smo i letos u Sloveniji teško nalazili rivale, ali sad je drugačija situacija. Nadali smo se da će na Kipru sve biti na višem nivou, međutim, ipak je bilo drugačije.

Otkazana utakmica protiv AEZ-a poremetila je planove stručnog štaba. Koliko god da su prijateljski mečevi rezultatski nebitni, uvek je važno ostati u takmičarskom ritmu.

–  Bilo bi nam lakše da smo igrali protiv bilo koga. Većina igrača koja je trebala da počne taj meč, planirana je da bude u početnom timu za „proleće”. Treninzi su jedno, a utakmica nešto drugo. Svako želi da se kroz mečeve spremi na što bolji način. Iz tog razloga nam je smetalo što je generalna proba otkazana.

Originalni članak Sportski žurnal.rs