Nikolić i Gavrilović: “Biće teško, ali daćemo sve od sebe za pobedu”

Zvanični sajt KK Partizan NIS

 

Crno-beli u subotu od 17 časova igraju u dvorani “Krešimir Ćosić” protiv Zadra u okviru ABA j.t.d. lige. (direktan prenos na TV Arena Sport)

Nakon prve utakmice u okviru 7 Days Evrokupa, crno-beli su direktno iz Berlina doputovli u Zadar gde se pripremaju za ovi izazov u okviru ABA j.t.d. lige. U subotu, 14. oktobra, košarkaši Partizana NIS će od 17 časova igrati u dvorani “Krešimir Ćosić” protiv Zadra. Preds sutrašnji meč, trener crno-belih, Miroslav Nikolić je izrazio nadu da će ekipa nastupiti u kompletnom sastavu i poručio:

“Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo”, istakao je Nikolić.

Krilni centar Partizana NIS, Strahinja Gavrilović, po prvi put će igrati u Zadru u regionalnim šampionatu.

“Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude”, istakao je Gavrilović.

Crno-beli se u nedelju vraćaju u Beograd.