Nije samo Kvinsi Menig, Partizan spremao još jednu ”bombu”?

Prelazni rok u Srbiji još nije završen…

Odličan posao je napravio Partizan u finišu letnjeg prelaznog roka, bar onog koji se odnosi na veći deo Evrope.

U Srbiji letnja pijaca se završava 17. septembra, pa ne treba isključiti i još neki superligaški transfer ovih dana.

Crno-beli su, podsetimo, vratili u svoje redove defanzivca Nemanju Miletića koji je okončao saradnju sa Al Raedom, a iz holandskog Tventea su angažovali brzonogog krilnog napadača Kvinsija Meniga koji je već debitovao protiv Radničkog u Kragujevcu.

Međutim, sada turski mediji spekulišu da je na meti Partizana bio i još jedan bivši fudbaler crno-belih, ofanzivni vezista Bešiktaša Adem Ljajić?!

On je ovog leta izgubio mesto u prvom timu Bešiktaša, a čelnike kluba je naljutio odbijanjem da prihvati jednu od dve ponude koje su stigle iz Spartaka iz Moskve i solunskog PAOK-a.

Navodno je potom u igru ušao i Partizan koji je nameravao da Ljajića dovede na pozajmicu iz Bešiktaša i, prema informacijama iz Turske, bio spreman da Ljajiću plaća deo godišnjih primanja. Ta primanja u Bešiktašu ove sezone ukupno iznose 3.200.000 evra, a crno-beli su navodno bili spremni da plate 200.000, dok su Turci tražili duplo više. Na kraju je Ljajić odlučio da ostane u Bešiktašu, iako više i ne trenira sa prvim timom. Videćemo da li narednih dana može da dođe do nekakvog preokreta i ponude koja bi bila prihvatljiva za Ljajića.

Sada kada je Suma povređen, a uz to je i naljutio trenera Stanojevića zbog svojevoljnog odlaska u Gvineju, Ljajić bi možda mogao da popuni prazninu, ali utisak je da to više nije realno, ako je uopšte i bilo. Pogotovo što je Partizan već licencirao igrače za Ligu konferencija.

Originalni članak Sportske net