Navijačka “frakcija” Partizana u Turskoj (FOTO)

Mondo sport piše…

Petorica bivših fudbalera Partizana, koji sada plate zarađuju u turskim klubovima, okupili su se na jednom mestu i napravili zajedničku fotografiju, koju su navijači beogradskog kluba duhovito nazvali “nova navijačka frakcija  – Grobari Turska“.

Lamin Dijara, drugi najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, koji od 2012. godine igra u Turskoj (sada je napadač Elagizspora, Miloš Jojić, član Basakšehira, Marko Jevtović, igrač Konjaspora, golman Milan Lukač (Akhisar) i defanzivac Milan Mitrović (Adana Demispor), susret su ovekovečili zajedničkim “selfijem”.

Senegalac Dijara (35), nije bio saigrač ostalim navedenim fudbalerima, ali i danas prati zbivanja u Partizanu i ostao je veliki navijač crno-belih.

Miloš Jojić je bio prvotimac Partizana od 2012. do 2014. godine i “mimoišao” se sa Jevtovićem i Mitrovićem, ali je zato sa golmanom Lukačem osvojio titulu prvaka Srbije noseći crno-beli dres. Jevtović i Mitrović takođe su bili saigrači u jednoj sezoni i zajedno su osvojili trofej u Kupu Srbije (sezona 2017/18).

Foto: Lamin Dijara/Instagram