Navijači prvi put među sponzorima na dresu Partizana

Rukometni klub Partizan u nastavku sezone na svom dresu ponosno će nositi obeležja dva nova sponzora.

,,U pitanju su naši navijači, koji nam pomažu da se dostojanstveno borimo protiv drugih klubova, koji iza sebe imaju bogate i velike kompanije. Crno-beli će od sada na grudima imati obeležja Grobara iz Ciriha i firme R.M. Autotrasporti iz Vićence, čiji je vlasnik naš Grobar Mario.

Ovo je prvi put da neki klub na svom dresu ima navijače kao sponzore. Ovim putem želimo da im izrazimo zahvalnost za nesebičnu pomoć, ljubav i podršku koju nam pružaju. Pored toga što naši Grobari koriste grla i dlanove kako bi nas bodrili, nemali broj njih finansijski nam pomaže oko kupovine nove opreme i stvari koje su potrebne klubu.

Naši navijači nebrojeno puta pokazali su solidarnost, pružili nam materijalnu pomoć i bili naš osmi igrač na terenu. Zato ćemo ponosno nositi njihova imena na grudima i najvažnije bitke voditi uz njihovu podršku. Hvala vam, dragi Grobari.

Da su najbolji na svetu naši navijači pokazali su mnogo puta, ne samo kroz pomoć koju ukazuju klubovima u okviru JSD Partizan, već i učešćem u brojnim humanitarnim akcijama za prikupljanje pomoći bolesnima i nemoćnima. Možete biti sigurni da takve ljudske veličine uz sebe imaju samo crno-beli!

Za pobede, za miran san, za titule, za Partizan“, poručio je predsednik kluba Željko Perkunić.

Zvanični sajt RK PARTIZAN