Navijači Partizana pozvali na protest pred Humskom: Ne dozvolimo da propadne ono što najviše volimo

Uprava fudbalskog kluba crno-belih na meti pristalica

Pred derbi 23. kola ABA lige između Partizana i Cedevita Olimpije navijači crno-belih su pozvali sve pristalice kluba da, uoči narednog izazova košarkaša, skupom ispred stadiona u Humskoj iskažu nezadovoljstvo radom rukovodsvtva fudbalskog kluba. U pisanoj poruci označenoj kao “apel za spas FK Partizan” prisuzni večeras u Beogradskoj areni pozvani su da u utorak iskažu stav po pitanju funkcionisanja u Humskoj.

“Grobari, kao što već svi znate, naš fudbalski klub nalazi se u katastrofalnoj situaciji usled dugogodišnjeg nemara čelnih ludi i sistemskog urušavanja kluba. Pored katastrofalnih rezultata u tekućoj ali i prethodnim sezonama, situaciza u klubu je nikad gora! Kasni se sa platama igračima kao i radnoj zaednici, otpuštaju se i ponižavaju legende poput Gordana i Ljube Perića koji su godinama na stadionu i koji su klubu posvetili čitave svoje živote”, navedeno je u saopštenju uz najavu konkretnih koraka:

“Stadion i Teleoptik se ne održavaju, a o trofejima ne vredi trošiti reči, jep je već postalo normalno da se od istih opraštamo već na jesen… Vremena je sve manje! Mora da se prepozna trenutak i učini sve što je do nas kako bismo uspeli da oteramo uništitelje i kako bi klub opstao! Zato, pozivamo sve navijače Partizana da se u utorak 28. marta u 18 časova, pre utakmice sa Barselonom, okupimo ispred upravne zgrade na severnoj strani našeg stadiona i još jednom iskažemo svoje nezadovoljstvo i izvršimo pritisak na lopove! Ne dozvoli da propadne ono što najviše voliš-budi tu! Svi kao jedan – uprava napolje!“.

Podsetimo, Partizan je trenutno treći u Mozzart Bet Suiperligi sa 54 boda, jednim manje od TSC-a, a 19 u odnosu na Crvenu zvezdu. Poslednji trofej fudbaleri crno-belih osvojili su u sezoni 2018/19 kada su se popeli na tron u Kupu Srbije.

Originalni članak Mozzart sport