NAVIJAČI PARTIZANA BAKLJADOM ODALI POČAST PATRIJARHU Sjajan gest pristalica crno-belih nakon 40 dana od smrti Irineja (VIDEO)

Mural patrijarh Irinej

Povodom četrdeset dana od smrti patrijarha Irineja, mural posvećen poglavaru Srpske pravoslavne crkve osvanuo je danas u novobeogradskim blokovima.

Omladina iz novobeogradskih blokova je napravila mural i čast pokojnom patrijarhu Irineju na dan njegovog četrdesetodnevnog pomen. Na muralu su, pored imena, napisani i datum rođenja i smrti, kao i rečenica „Od Bloka mog…Do hrama tog“.

Večeras su na Novom Beogradu navijači Partizana fenomenalnom bakljadom odali počast nedavno preminulom patrijarhu Irineju i to ispred zgrade sa njegovim velikim muralom. Takođe, tokom bakljade ispred murala raširen je veliki transparent sa natpisom „Kosovo je Srbija“.

Najvatrenije pristalice crno-bele boje su tako pokazale da mogu da organizuju ovako veliku i plemenitu stvar, a mural je urađen na fantastičan način uz blagoslov sveštenika.

– Veliku zahvalnost dugujemo svešteniku Vladimiru Levićaninu koji je dao blagoslov stanarima zgrade Ivana Ribara 106, gde se i nalazi mural – poručili su stanari novobeogradskih blokova.

Video možete pogledati na sledećem linku:

https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/navijaci-partizana-bakljadom-odali-pocast-patrijarhu/sq56v5s

Tekst i foto:Blic sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *