Navijači mole – Kićo, vrati se!

Pismo Draganu Kićanoviću…

sp-kicanovicNavijači KK Partizan su poslali pismo u kome mole Dragana Kićanovića da postane predsednik kluba i na taj način vrati Partizan na staze stare slave i nivo koji mu pripada.

Naime, Kića je, s pravom, prepoznat kao najveća legenda kluba i najuspešniji funkcioner u bogatoj Partizanovoj istoriji. Kao funkcioner Kićanović je predvodio Partizan u periodu 1984 – 1994, kada je klub ostvario svoje najveće uspehe, kao što su osvajanje kupa Koraća 1989. godine i osvajanje kupa šampiona 1992. godine.

Prenosimo pismo u celosti (uz gramatičke korekcije):

Poštovani gdine Kićanoviću,

Kako je došlo vreme degradacije sporta i urušavanja onog najboljeg iz njega, brenda koji je iznedrio na stotine asova svetskog formata, dali smo sebi za pravo da odaberemo Vas, kao prvog među jednakima i najveću legendu kluba, da povedete klub na put stare slave, i ne dozvolite ljudima koji nisu imali prelaznu ocenu iz fizičkog, da se igraju s našim emocijama…Molimo Vas i zahtevamo od Vas da okupite oko sebe ljude ostvarene u svojim životima i proverene Grobare, Partizanovce poput Željka Obradovića, Dušana Ivkovića, Žarka Paspalja, Aleksandra Saše Đorđevića, Predraga Danilovića, Dejana Bodiroge…i mnoge druge legende. 

Da vratimo klub na mesto koje mu pripada na osnovu trofeja, igrača i funkcionera, koje je iznedrio i poklonio svetskoj košarci. 

Verni i iskreni navijači našeg Partizana

14358828_1049943481787891_7025886544731559059_n