Na pragu vrednog pojačanja: Čumić iz Olimpijakosa postaje crno-beli!

Tim iz Humske biće jači za iskusno krilo iz Pireja

Partizan dobija vredno pojačanje za nastavak sezone!

Crno-belu opremu zadužiće Nikola Ćumić, 23-godišnji Užičanin, koji je od juna 2020. godine igrač Olimpijakosa. Čumić dolazi na pozajmicu, a pravo na otkup ugovora je stvar koja bi trebala do kraja dana da bude usaglašena između pregovarača sa srpske i grčke strane. Kako saznajemo, najveći deo detalja ovog transfera je već ugovoren, a ako usledi potpis bivši mladi reprezentativac imaće pravo nastupa u narednom kolu Superlige protiv Napretka i tek u sledećoj evropskoj rundi posle duela sa Kipranima.

Partizan je i pre dve godine pokušavao da dovede Čumića, ali je tada Olimpijakos postavio zahtev da za svaki neodigrani meč crno-beli plaćaju ozbiljne penale. Na taj način mladi srpski reprezentativac tada je završio u Sportingu iz Hihona, da bi prošlog leta prešao u švajcarski Lucern.

Dolaskom Čumića stvoriće se dodatna gužva na poziciji krila. Za ta dva mesta već konkurišu Dijabate, Menig, Terzić, Jović, pa i mladi Petković koji je po vokaciji ofanzivni igrač veznog reda, tako da će dolaskom pojačanja iz Pireja sasvim sigurno neko od pobrojanih morati da napusti klub.

Čumić je u prošloj sezoni odigrao 24 utakmice za Lucern na kojima je postigao četiri pogotka i dve asistencije.

Originalni tekst 24sedam.rs