Mur o igranju pred “Grobarima”: Jedva čekam

Dalas Mur, novi plejmejker Partizana nedavno je stigao u Beograd i predstavio se u razgovoru za klupsku televiziju.

“Hvala vam na dobrodošlici. Umoran sam, bio je to dugačak put, ali srećan sam što sam ovde, što sam konačno ovde. Navijači su neverovatni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve te komentare. Neke jesam. Mogu da kažem da je navijačka baza Partizana neverovatna, dobio sam mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam”, rekao je Dalas Mur za klupsku televiziju.

Dalas Mur je 2019. godine igrao u Hapoelu, što znači da se već susreo sa kolegom na plejmejkerskoj poziciji, Jamom Madarom. Da li je pratio njegov napredak u međuvremenu?

“Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a Jam je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar, srećan sam što ćemo ponovo igrati zajedno”

Leri Braun ga je doveo u Torino, saradnja nije dugo trajala. Kako se Mur osećao kada je čuo da postoji interesovanje Brauna?

“Bilo je neverovatno kada sam dobio ponudu. Naučio sam mnogo za tih nekoliko meseci koliko sam proveo tamo”

Sada će Mur imati priliku da radi sa Željkom Obradovićem.

“Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori sam za sebe, jedan je od retkih. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima”

Originalni članak: B92.net