Mitrović sa Fulamom započeo pripreme, novi klub u magli

Srpski reprezentativac dobio novog trenera.

Foto: FC Fulham

Portugalski fudbalski stručnjak Marko Silva pre dve nedelje postao je novi menadžer Fulama. Prethodno se klub iz Londona rastao sa Skotom Parkerom kod kojeg Aleksandar Mitrović nije imao minutažu koliku zaslužuje.

Mitrović je sinoć počeo pripreme sa Fulamom, a u prethodnih mesec dana kroz medije su se pominjali zainteresovani klubovi poput: Rome, Bešiktaša, Rena, međutim sve je ostalo na tome. 

“Pa ne znam, stvarno, zavisi sve to od ponuda, od kluba, od trenera isto, od mnogo stvari, sigurno da ne bih napustio klub čisto da bih promenio, mislim kao ono što sam rekao i za Partizan, da se poklope sve kockice, da se sve to lepo složi i dođe na svoje, da se želje kluba i moje poklope… Kada dođe prelazni rok onda možemo da sednemo i da vidimo, da vagamo, pregovaramo, da pričamo šta je najbolje za mene i moju karijeru i za moju porodicu, a do tada ja sam igrač Fulama, imam ovde ugovor, srećan sam ovde, moja porodica i ja i ne razmišljam ni o čemu drugom.”, rekao je Aleksandar Mitrović pre godinu dana za BUTASPORT.RS

Mitrovića veže ugovor sa Fulamom do 30. juna. 2024. godine. 

Originalni članak: Butasport.rs