Miroslav Vulićević – Verovali smo do kraja i navijačima doneli najdražu duplu krunu! (VIDEO)

Nekadašnji kapiten Partizana, a danas trener u Omladinskoj školi, u novoj epizodi serijala „Partizanov podkast“ se priseća najlepših i najtežih momenata u crno-belom dresu. Vule se osvrnuo i na tim danas, ali i na gol protiv rumunske Steaue u Bukureštu, koji je njegov jedini postignuti sa pozicije desnog beka, ali važan i za njega lično i za klub!
– Moj prevashodni cilj je bio da branim gol, ali eto nađe se „poneka“ asistencija i taj gol protiv Steaue u Bukureštu! Navijači su u revanšu prepoznali da smo blizu da uradimo nešto veliko, tražila se karta više i nošeni njihovom podrškom nismo mogli da propustimo tu šansu, čak ni nakon promašenog penala – započeo je Vulićević.

Ono što će se zauvek pamtiti i što ostaje u srcima Partizanovaca je titula iz 2017. godine i način na koji je ostvarena:

– Te sezone smo zaista verovali da možemo da donesemo titulu i pored velikog bodovnog zaostatka. I dan danas čak i najstariji navijači Partizana tvrde da im je to najdraža dupla kruna. Kada se lomilo Marko Nikolić je okupio nas 7-8 igrača koji smo bili stariji da pita da li nešto škripi, svi znaju da se Leonardo i Đurđević van terena nisu najbolje slagali… Marko je samo rekao „Nemojte da nam bude žao, da kažemo mogli smo da ostvarimo nešto veliko, da kroz nekoliko godina pričamo kako smo te godine bili blizu i nismo ništa uradili“. Tako i ove sezone, treba sve da ostavimo po strani i izborimo te kvalifikacije za Ligu Šampiona – istakao je Vulićević i u dahu nastavio:

– Navijači nisu svesni koliko oni mogu da podignu ekipu. Igračima je sada najteže, i mi smo kroz sve to prolazili, verujte mi da je njima sada stvarno pakao. Ali uz podršku mogu da se dignu, siguran sam da im je potrebno samo nekoliko pobeda da ponovo narastu i budu oni pravi – zaključio je Vulićević.