Milivoje Ćirković se vratio u Partizan, biće zadužen za snimanje pojačanja

Nekadašnji bek promovisan u skauta

Često se Partizanovim rukovodiocima spočitava kako nemaju kraj sebe dovoljno bivših fudbalera, da su mnogi otuđeni od kluba, ali izgleda da se ta klima poslednjih meseci menja. O tome svedoči informacija da su crno-belih u jednog od skauta kluba promovisali Milivoja Ćirkovića.

Bivši desni bek Parnog valjka, strelac odlučujućeg gola za premijerni plasman u Ligu šampiona, od srede se zvanično pridružio ekipi zaduženoj za snimanje potencijalnih novajlija i formiranje izveštaja koji se kasnije dostavljaju sportskom direktoru, Ivici Kralju. Glavni skaut je Dejan Rusmir, a službu čine još Vlado ČapljićAco TrifunovićPredrag JušićZvonko Popović i Ilija Zavišić. Sad i Ćirković.

Iako je u prošlosti imao dosta zamerki na rad čelnika, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša VazureĆirković je prihvatio poziv da se oproba u novoj ulozi.

Po okončanju igračke karijere, radio je u Fudbalskom savezu Srbije, kao saradnik Ilije Stolice u kadetskoj reprezentaciji.

Povratkom na Topčidersko brdo će zateći nekadšanje saigrače iz vremena kad su zajedno doneli Partizanu plasman u Ligu šampiona, poput Ivice Kralja (sportski direktor) i Alberta Nađa (trener u stručnom štabu Gordana Petrića).

Originalni tekst Mozzart Sport