Mijailović najavio rekonstrukciju “Kuće Partizana”

B92 piše…

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je za “Maxbetsport” da se očekuje rekonstrukcija kluba.

“Sezona za igrače je završena, ali za upravu tek počinje udarnički posao. Organizovaću konferenciju za medije oko 20. juna kada ću podneti finansijski izveštaj i reći sve šta je tačno urađeno za ovih devet meseci rada. U narednom periodu nas čeka konstrukcija ‘Kuće Partizana’. Tu ćemo preseliti administraciju, marketing i PR sektor. Sledi velika rekonstrukcija, dolazak novih ljudi, kako igrača, tako i u upravi”, rekao je Mijailović za “Maxbetsport”.

“Ako se neko umorio u sadašnjoj upravi, nema veze. Dovešćemo nove ljude koji su spremni i voljni da pomognu klubu”.

Mijailović je naveo da je finansijska situacija stabilna.

“Ponosan sam što je klub uspeo finansijski da stane na noge. Stranci su primili devet od 10 plata. Domaći igrači malo manje. Uspećemo u cilju da ne prenesemo nikakve obaveze u narednu sezonu. Tako nešto se nije dogodilo u prethodnih 10 ili čak 15 godina”.

Partizan je pre nekoliko dana zaustavljen u polufinalu Superlige Srbije od Crvene zvezde i drugu godinu zaredom se neće boriti za šampionsku titulu.

“Moram da kažem da nisam zadovoljan rezultatima u domaćem šampionatu. Očekivao sam više, ali prosto povrede su odigrale veliku ulogu. To nije izgovor, ali je činjenica da smo ostali bez bitnih igrača”.

Ipak nije u potpunosti nezadovoljan čelnik trofejnog kluba.

“U ostalim takmičenjima smo napravili iskorak, imali smo odlične periode, posebno u Nišu kada smo osvojili i trofej Kupa Koraća. Ističem, dosta novih detalja ću otkriti na konferenciji za medije. Čeka nas veliki posao, a uveren sam da ćemo ga uspešno odraditi”, zaključio je Mijailović za “Maxbetsport”.