Mijailović: Idemo da osvojimo Evroligu! Mi smo Partizan!

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Gde su granice ovog Partizana? Niko ne zna sa sigurnošću. Već je urađeno mnogo, blizu je da se uradi i više nego što se očekivalo, a priželjkuje se ono najviše.

Uoči sezone plan je bio da se stigne u Top 8 Evrolige, a posle prve dve pobede u Madridu realno je da se razmišlja o Fajnal foru. I ne samo o učešću u polufinalu.

DVE POŠTENE POBEDE

Fantastično je izgledao Partizan u Madridu. Ni incident na kraju druge utakmice nije mogao da okrnji kvalitet koji su demonstirali igrači.

To je bilo nešto što je malo poremetilo, ali ne i pokvarilo utisak. Dve pobede su pošteno stečene. Žao mi je zbog incidenta, platićemo kaznu koju moramo da platimo. Možemo da pobedimo bez Panterea i Lesora, upitan je nastup Eksuma – poručio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom” na MaxBet radiju.

POSETA, NOVAC I REZULTATI

Gde god pogledate, Partizanu ide odlično.

– Zadovoljan sam ostvarenim na svim nivoima. I posetom na utakmicama i finansijama, Partizan je zaradio ozbiljan novac ove sezone, a sjajni su i sportski rezultati. U ovom trenutku smo svi srećni. Ispunili smo prvobitne ciljeve, prvi smo u ABA ligi zbog čega u plej-ofu imamo prednost domaćeg terena i uspeli smo da uđemo u Top 8 Evrolige.

Na pitanje da li glavni deo tima ostaje za sledeću sezonu, usledio je očekivan odgovor:

– Najvažnije je da igrači budu fokusirani na ono što preostaje do kraja sezone. Neozbiljno bi bilo da se sada priča o tome.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović ne krije da je ambicija kluba osajanje Evrolige! S obzirom na formu crno-belih optimizam nije bez pokrića.

– Mi idemo da osvojimo sva tri trofeja! U ovom trenutku jako dobro izgledamo. Mi smo Partizan, idemo da osvojimo sve trofeje! Nadam se da ćemo to i da uradimo – poručio je Ostoja Mijailović.

Do sada prikupljeno oko 1.500.000 evra

Odlično ide i akcija prikupljanja sredstaa za plaćanje poreza.

– Poslednjeg radnog dana bila je informacija da je sakupljeno oko 1.500.000 evra. Ova podrška nam mnogo znači jer nismo mogli da plaćamo obe vrste duga. Plaćali smo obaveze prema igračima, sad je na red došao poreski dug. Tek će da bude odziv posle praznika – jasan je Mijailović.

Originalni tekst Maxbet Sport