Mega i Partizan u borbi za finale domaće lige (20h)

Košarkaši Mege i Partizana igraju danas od 20 časova odlučujuću treću utakmicu polufinala KLS lige. 

Rezultat u seriji je 1:1, a pobednik će se plasirati u finale.

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa mora da igra dobro u odbrani i skoku u napadu protiv Partizana, kako bi se plasirala u svoje prvo finale domaćeg šampionata.

Intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici je odneo prevagu na stranu Partizana. Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom“, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je da je obaveza njegove ekipe da pruži maksimum protiv Mega sokerbeta u odlučujućoj utakmici polufinala KLS lige, kako bi se plasirala u finale.

Došli smo pred majstoricu, utakmicu koja je ili finale ili idemo na odmor. Naša obaveza je da odigramo maksimalno, daćemo sve od sebe da opravdamo ulogu tima koji ima bogatu istoriju, bez obzira na povrede u kojima se nalazimo. Pokušaćemo da odigramo najkvalitetniju utakmicu“, rekao je Matović za klupsku televiziju.

Originalni članak: (Kurir sport)