Mališani iz Skoplja na delu pokazali koliko se u Severnoj Makedoniji voli Partizan

Pružili su fudbaleri Partizana uzrasta do 19 godina fenomenalnu partiju u UEFA Ligi mladih, nadoknadili 0:2 iz prve utakmice protiv Šerifa u Tiraspolju i obezbedili plasman u nastavak takmičenja, u kojem će narednog  rivala saznati nakon žreba u Nionu 19. decembra.

Rapsodiju igrača trenera Nenada Stojakovića uživo su sa zapadne tribine stadiona u Humskoj pratili naši dragi gosti iz Severne Makedonije, polaznici omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan fudbal kids iz Skoplja.

U pitanju je 45 mališana rođenih od 2011. do 2016. godine predvođenih predsednikom kluba, Blagojem Arsovskim, te trenerima Sašom Aksentievskim, Marijanom Stojkovskim i Sašom Dimovskim.

Oni su najpre obišli Trofejnu salu našeg kluba, gde su ih dočekali član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić i koordinator Škole fudbala Crno-bele bebe, Miloš Minić koji su im uručili i prigodne poklone.

Tom prilikom dogovorena je saradnja između omladinskih škola dva kluba, osnivanje kluba prijatelja i navijača FK Partizan u Skoplju i precizirana je saradnja po kojoj bi treneri iz omladinske škole Parnog valjka odlazili u Skoplje i držali edukaciju i pomagali tamošnjim kolegama u usavršavanju.

Takođe, bilo je reči i o dolasku mališana iz Skoplja, ali i cele Severne Makedonije na Dečiju tribinu koja će biti organizovana i na narednim mečevima našeg kluba u UEFA Ligi mladih, ali i svim utakmica seniorskog tima u okviru Mozzart Bet Superlige.

Fudbalski klub Partizan podseća da svi zainteresovani klubovi, škole fudbala, sportski kolektivi, udruženja navijača i prijatelja FK Partizan, kao i sva ostala udruženja mogu da se prijave putem mejla [email protected] ili na broj telefona 011/3693815 i zakažu dolazak na Dečiju tribinu.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66