Letnji kamp KK Partizan NIS, Zlatibor 2022.

Košarkaški kamp KK Partizan NIS se na leto 2022. godine održava na novoj lokaciji i u tri smene!

Dečaci uzrasta od 7 do 18 godina mogu izabrati jedan od tri termina u julu i avgustu, kada u fenomalnim uslovima Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor mogu da treniraju i stiču košarkaško znanje od trenera Partizana, a sve po precizno kreiranom programu rada omladinske škole KK Partizan.

U najlepšem delu Zlatibora, stotinak metara od jezera, na pešačkoj stazi zdravlja, okružen zelenilom i brojnim sportskim sadržajima, nalazi se objekat iz koga se pruža jedinstven pogled na sve ono što boravak na ovoj planini čini atraktivnim. TRK Zlatibor nalazi se na 1.000 metara nadmorske visine, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovaj multifunkcionalni objekat je jedinstven na Zlatiboru, pre svega zbog savremene sportske dvorane u kojoj će polaznici našeg kampa vredno trenirati tokom celog boravka i učestvovati u brojnim sportskim aktivnostima i takmičenjima.

Glavni koordinator kampa, trener Žarko Vučurović, i ove godine će vršiti nadzor svih sportskih aktivnosti na kampu, a u ponudi je i program individualnog rada sa trenerom Vučurovićem, namenjen mladim igračima uzrasta od 16 do 18 godina. Pored vrhunskih trenera koji će sa decom raditi na poboljšanju njihovih košarkaških veština, obezbeđen je i stručan nadzor lekara, fizioterapeuta, kao i rad sa kondicionim trenerima u cilju poboljšanja motoričkih i fizičkih sposobnosti dece.

Pored treninga koji se održavaju dva puta dnevno, polaznike kampa čeka i bogat zabavni sadržaj, gde će učestvovati u mnogim takmičenjima i edukativnim radionicama. Cilj kampa je i da provedemo kvalitetno vreme u prirodi i na svežem vazduhu, pa ćemo tokom boravka na Zlatiboru kroz izlete obići lokalne kulturno-istorijske znamenitosti i bliže se upoznati sa lepotama ovog kraja.

Formular za prijavu se nalazi na OVOM LINKU
Brošuru kampa mozete pogledati OVDE

TERMINI

I smena 16.07.-23.07.2022.
II smena 23.07.-30.07.2022.
III smena 30.07.-06.08.2022.

CENE I POPUSTI

Standardni program (8 dana/7 noćenja, pun pansion i prevoz): 39.000 dinara
Program individualnog rada sa Žarkom Vučurovićem (8 dana/7 noćenja, pun pansion i prevoz): 70.000 dinara

  • Sopstveni prevoz – 1.000 dinara popusta
  • Cena za dva deteta iz iste porodice: 70.000 dinara
  • Cena za tri deteta iz iste porodice: 95.000 dinara
  • Posebne pogodnosti za grupne prijave

INFORMACIJE I PRIJAVE[email protected] , +38166 855 1013

Zvanični sajt KK PARTIZAN NIS