LEDEJ NIJE TRENIRAO PRED ASVEL

As Partizan Mozzart Beta dobio udarac u kuk

Za košarkaše Partizan Mozzart Beta nema odmora tokom novogodišnjih praznika, već danas su morali na trening, jer ih sutra čeka novi meč u Evroligi, protiv Asvela (20.45).

Kadrovska situacija pred duel sa francuskim klubom se nije popravila u odnosu na prethodno kolo, štaviše, sad je pod znakom pitanja i Zek Ledej, koji je na poslednjem meču dobio udarac u kuk.

Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana“, otkrio je Željko Obradović, trener Partizana.

Iako je Asvel poslednji tim na tabeli Evrolige sa skorom 2-15, Obradović ima samo poštovanje za rivala.

Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli. Pošto su oni tim koji je u svim utakmicama otkako je Poceko došao pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje,  naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom“, poručio je Obradović.

Originalni članak Mozzart Sport