KOŠARKAŠI U NAJJAČEM SASTAVU PUTUJU NA TURNIR U OPATIJU: Crno-beli kompletni idu po pehar

Košarkaši Partizana će od srede do petka učestvovati na turniru u Opatiji, na kojem će još da igraju Cibona, Cedevita Olimpija i Skavolini.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА У НАЈЈАЧЕМ САСТАВУ ПУТУЈУ НА ТУРНИР У ОПАТИЈУ: Црно-бели комплетни иду по пехар

Prekosutra od 20.00 crno-beli igraju sa Zagrepčanima, a od 17.00 je meč između LJubljančana i Italijana. Utakmice za treće i prvo mesto igraće se u petak.

Kevin Panter se oporavio od povrede i danas je prvi put trenirao sa novim saigračima. Tako, posle manjih problema na startu, trener Željko Obradović konačno može da računa na sve igrače u pripremnom period. Iskusni Amerikanac je imao problema sa bolovima u ramenu, pa je samo individualno vežbao prethodnih deset dana na Zlatiboru.

Crno-beli su juče dva puta trenirali, a danas avionom putuju u Pulu, odakle će se ekipa prebaciti u Opatiju na turnir “Liburnija kup”, koji se igra u sredu i petak.

Četvrtak je slobodan dan za igrače, ali ne i za trenere. Vladimir Jovanović (Cibona), Jurica Golemac (Cedevita Olimpija), Aleksandar Petrović (Skavolini) i, naravno, Željko Obradović (Partizan), održaće predavanja u trajanju od 45 minuta.

Originalni članak : Novosti.rs