Košarkaši se polako oporavljaju, uprava kluba nastavlja da ćuti o trovanju salmonelom!

Uprava Partizana nastavlja da ćuti o trovanju salmonelom i ne pokreću nikakve postupke kojima bi se našli odgovorni za ovaj događaj. 
Navodimo primer Tottenham-a, kad je pre nekoliko sezona navijač Arsenala, koji je bio kuvar u hotelu sa 5 zvezdica gde su odseli igrači i stručni štab Tottenham-a potrovao igrače. Epilog, Tottenham gubi utakmicu, Arsenal dobija, odlazi na četvrto mesto i ide u LŠ. Da li se nešto slično desilo u Nišu, prosudite sami…
Deluje kao da se crno – beli plaše svojih dželata, pa ne žele da ulaze u nove sukobe i govore o ovoj neprijatnoj temi.

Igrači Partizana koji su bili otrovani salmonelom u Nišu se polako oporavljaju. Došli su na trening da pozdrave saigrače koji treniraju.

Sedam igrača trenira. Na „revitalizaciji“ kod klupskog doktora Babića bili su Mihajlo Andrić i Adin Vrabac, tako da je trener Nenad Čanak uz njih dvojicu mogao da računa na Pota, Tanaskovića, Birčevića, Lukovića i Majstorovića.

Pod posebnim tretmanom van parketa u teretani bili su i kapiten Novica Veličković i Džamon Gordon zbog rupture mišića.

Kenan Karahodžić je i dalje na VMA iako je bilo planirano da izađe u petak, ali su se na treningu pojavili Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Miloš Koprivica i Slobodan Jovanović da pozdrave drugove.

Čak su se malo i razgibali, pa i šutirali na koš. U žiži je posebno bio Hečer, koji je uz trenera Džikića najviše osetio trovanje na svom telu.