Korolija: Imaćemo tri sjajne provere za Panionios

Partizan može da bude potpuno zadovoljan urađenim na startu sezone. Sa potpuno novim timom, sastav kojeg vodi Miloš Korolija je u vrhu tabele, odmah do Radničkog, u Evrokupu ima izgleda da se prođe Panionios. Prvi susret je naredne srede na Banjici.

Do tada crno-beli će imati radni vikend sa tri utakmice Regionalne lige. Rivali će biti Jug, Primorac i Jadran iz Herceg Novog. Posle prvog turnira u Kragujevcu, posle poraza od Crvene zvezde i Radničkog tim sa Banjice je na nuli.

„ Ne verujem da čemo posle ovog turnira na Banjici imati isti saldo. Istina Jug je evroligaš, veliki ispit za nas. Oni će sigurno igrati u završnici. Sa druge strane sa crnogorskim timovima možemo da igramo i da se nadamo uspehu“ rekao je trener Miloš Korolija.

Dobar deo sezone Partizan je bio nekompletan. Nedostajali su kapiten Jakšić, centar Paparić i novajlija Giga. Taman kada su se oporavili novi problemi.

VK Partizan

„Za nas je misaona imenica da budemo kompletni. Krstić je operisao rame i treba vremena za oporavak. Nema ni Gaka koji je prehlađen. Ostali su tu“.

Partizan je na startu sezone bio otpisan od nekih ozbiljnijih rezultata. Posle serije dobrih igara i rezultata sve se promenilo.

„Drugačije nas gledaju, a mi gledamo samo sebe. Naravno da će biti oscilacija. Videlo se to i protiv Šapca. Sada nam je Panionios u glavi. Regionalni turnir će biti provera. Istina, ne bih je tako organizovao sa tri jake utakmice, ali kako je svima tako i nama. Igramo i nadamo se i rezultatima i pravoj pripremi za Panionios“ zaključio je Korolija.

BEOGRAD – Petak: Jug – Partizan (18), Jadran HN – Crvena zvezda (19.30), Primorac – Radnički (21); Subota: Crvena zvezda – Primorac (18), Jadran HN – Partizan (19.30), Jug AO – Radnički (21); Nedelja: Primorac – Partizan (10), Radnički – Jadran HN (11.30), Crvena zvezda – Jug (13).

Originalni tekst Sport Klub