Komentari na TV Partizan: “Ili imaš mozak ili ne”

Mondo sport

Legendarni fudbaleri Partizana Zvonko Živković i Dževad Prekazi, kao i potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić izrazili veliko nezadovoljstvo igrom crno-belih u prvom poluvremenu 157. “večitog derbija”.

Prvo poluvreme Partizana u 157. “večitom derbiju” ni za pomen.

Crvena zvezda je odigrala aresivnije, pritisnula je mlaku odbranu crno-belih, vezni red Partizana kao da nije ni postojao. Zvezda je povela 2:0, a imala je još dve dobre šanse da zatrese mrežu jedinog rivala za titulu. Partizan bez prave akcije pred golom domaćina 157. “večitog derbija”.

U improvizovanom studiju TV Partizan pratio se direktan prenos duela na stadionu “Rajko Mitić” i gosti su izrazili veliko nezadovljstvo igrom crno-belih u prvom poluvremenu 157. “večitog derbija”.

“Oni su nam ni iz čega dali dva gola! Pogledajte ovaj šut Nemanje Radonjića, kao na treningu, niko da mu ‘uđe’ u šut! Zvezda nije ništa posebno uradila a dala nam je dva gola. Tri pasa nismo imali za poluvreme!”, rezignirano je konstatovao Dževad Prekazikoji je odigrao mnogo duela sa Zvezdom 80-ih godina prošlog veka.

Na konstataciju da su grešili najiskusniji u odbrani – štoper Nemanja Miletić i desni bek Miroslav Vulićević – Prekazi je uzvratio: “Šta to znači najiskusniji? Ili imaš mozak ili ga nemaš!“.

Slično je reagovao još jedan legendarni igrač Partizana Zvonko Živković:

“Zvezda vodi zasluženo, ali mi smo im to omogućili nekom našom… ne mogu da kažem igrom, kao da imamo grč, mi i ne igramo, nemamo pas igru, nemamo sredinu terena. Zvezda je to iskoristila i takoreći ‘bez igre’ došla do dva gola razlike”, konstatovao je Živković.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je razočaran pristupom utakmici.

Ovo je za mene neprihvatljivo! Prosto ne mogu da razumem da utakmici koja odlučuje prvenstvo, čitavu sezonu, ovako pristupiti… Postavlja se pitanje ozbiljne rekonstrukcije igračkog kadra“, reči su Vuletića posle prvog poluvremena 157. “večitog derbija”.

Isti komentari bili su i na kraju utakmice.

Prekazi je ocenio da je Partizan bio “mrtav” tokom većeg dela utakmice, dok je Živković konstativao da bi preostalih šest kola trebalo iskoristiti da se pruži šansa drugim, mlađim igračima.